Stil Moda

Aduti na sunce

Rodila je troje djece i tolika je bomba u vrućem bikiniju da je i druge ljepotice poput Anice Kovač i Mirele Forić obasipaju komplimentima: Wow koje noge!

Aduti na sunce

Nekadašnji model Tatjana Dragović pokazala je zavidno tijelo u oskudnom kostimu dokazavši kako i u 40. godini izgleda vrhunski. Bivša supruga našeg najtrofejnijeg tenisača Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece, a treće je dijete rodila u vezi s Vlahom Arbulićem, izabrala je hit model kupaćeg kostima kakve nose poznate svjetske fashionistice - jednodijelni s prorezima koji otkrivaju adute.

 

 

A post shared by TATJANA 🦋 (@tatjana.dragovic) on


Tatjana je uz sliku na kojoj pozira naslonjena na palmu usred egzotične plaže stavila legendu "Tu i tamo se oslonim na nekoga". Uslijedili su brojni komplimenti na račun izgleda i outfita poput onih Anice Kovač koja joj je napisala "bombaaaaaaa" te Borne Kotromanić koja je dodala "savršena". Prijateljicu je morala pohvaliti i supruga Darija Srne, Mirela Forić napisavši "wooow".
"Ajme koja žena, nakon toliko godina, iskustva izgledaš neopisivo dobro, i to još prirodno lijepa", "macooo", "noge top", nastavili su s pohvalama brojni pratitelji.

 

Naslovnica Moda