Stil Moda

Modni radar

Dalmatinskim ulicama vladaju stylish mame i njihove male maškare, samouvjerenim brinetama u krznu nemoguće je odoljeti

Modni radar

Šareni baloni, razigrane malene maškare, prijateljske ćakule, duge šetnje i zaljubljeni pogledi - dovoljan je samo jedan sunčan dan kako bi se sve to odvijalo na dalmatinskim ulicama... 
Mi smo još jednom pokrenuli naš modni radar, te potvrdili kako su žene s mora zaista najljepše.. Što se trendova tiče, djeca koja grle majke ili im se neprestano vrte oko nogu još uvijek su najpoželjniji detalj na koji je i najhladnokrvniji ne ostaju ravnodušni.. .
Veljača je vrijeme karnevala pa su nas s nogu oborile male nindže i klaunovi, a bliži se i Valentinovo pa nas je osvojio i zaljubljeni pogled atraktivne plavuše duge valovite kose i zgodnog dečka. 
Zimsko crnilo i sivilo uspješno razbijaju aktualne nijanse zagasito žute i crvene, dok bi oni koji imaju mota, poput vitke plavuše koja je zapela za oko našem fotoreporteru, trebali posegnuti za šarenom jaknicom vezanom u struku tankim smeđim remenom. Razigrano i chic!
Sunčano vrijeme na ulice je izmamilo i proljetne balonere, a u modi su još uvijek i krzna.. Dokazuju to dvije zgodne brinete na čiji je samouvjereni hod i stav nemoguće ostati imun. S njima, uvjereni smo, nema zime!
 

Naslovnica Moda