Stil Moda

NOVI ĐIR

Je li Jelena Rozga ovaj put stvarno pretjerala? Za gala večer svoj je sve raskošniji dekolte podigla gotovo do brade

NOVI ĐIR

Jelena Rozga pjevačica je, a i žena s puno aduta. S dugim, vitkim nogama, lijepo oblikovanom stražnjicom, lijepim očima i osmijehom. Poprsje nikad nije bilo njezin "as iz rukava", poput nekih kolegica koje su na njemu uspješno i dosljedno izgradile i održale karijeru.
Zato nam djeluju pomalo i smiješni njezini ustrajni pokušaji u posljednje vrijeme da očara i opčini i tim ženskim atributom, u kojeg ulaže nevjerojatno puno truda.
Jesu li u pitanju kakvi zahvati ili tek "grudnjak s dobrim efektom", ne znamo i nije ni važno, u svakom je slučaju nekako i pretjerano.
Osobito pretjerano učinilo nam se njezino sinoćnje izdanje na gala večeri modnog dvojca Envy, gdje je ispod haljine s hit točkastim uzorkom grudi podigla potpuno neprirodno, gotovo do brade.


Osim Jelene Rozge, u najnovijoj kolekciji Envyja inspiriranoj edvardijanskim dobom (koje nedvojbeno "pita" i dekoltee) uživale su uistinu brojne poznate dame iz javnog života u Hrvatskoj poput Nine Badrić, Tatjane Jurić, Franke Batelić, Korane Gvozdić, Renate Sabljak, Mije Kovačić, Judite Franković, Kristine Krepela, Nevene Rendeli Vejzović i mnogih drugih koje možete vidjeti u našoj FOTOGALERIJI.

Naslovnica Moda