Stil Moda

TOTALNI HIT

'Hoću ove štikle i ovu suknju!': Ella Dvornik raspametila djevojke kombinacijom, još kad im je otkrila zbog čega je sandale kupila...

TOTALNI HIT

"U posljednje vrijeme ne izlazim vani toliko često kao prije, pa sam kod kuće složila ovu kombinaciju..." - pojasnila je Ella Dvornik, predstavivši svoj vrlo ženstveni "outfit", koji je njezine mnogobrojne pratiteljice totalno oduševio.
Naravno da vam je potrebna supervitka figura da bi uspješno "sparili" pleteni džemper sa suknjom lagane teksture i naravno da samo po kući možete, u ovo doba godine, na sve to obuti tek sandale, no moramo priznati kako kombinacija uistinu izgleda sjajno.
Elline obožavateljice odmah su htjele znati sve, i gdje je kupljena suknja i odakle su cipele.

"Predobrooo, suknja je san", "Genijalno!", "Tu suknju sam i ja gledala na Asosu, ali iako je moja boja, kroj nije za moju konstituciju! A i sandale su mrak"... - djevojke su bile brze u reakcijama.
Našla se i pokoja kritičarka, pa je jedna ocijenila: "Ne sviđa mi se kako ti suknja stoji, previše te širi i izgledaš starije. Nekako mi nije za tebe. Ali joj je boja odlična..." - podvukla je.
A koliko Ellu vjerno prate i čitaju njezine sljedbenice svjedoči i komentar jedne koja se sjetila da je omiljena influencerica još prošlog ljeta željela ove sandale, ali su joj bile preskupe.
Ella ju je brzo ispravila i skrušeno priznala: 
"Nisam rekla da su preskupe, nego da mi ne trebaju, ali kad su pale na 200 eura, trebale su mi!".
 

 

Naslovnica Moda