Stil Moda

Samt na samt

Što mislite o ovoj Sevinoj kombinaciji? Obožavatelji je dočekali 'na nož': Čekaj, ti se šališ?!

Samt na samt

Nasmijana Severina pozirala je ispred aviona u jednoj od najčudnijih kombinacija koje smo dosad vidjeli na njoj. Možda je u fazi pokretanja novoga trenda, možda se samo odlučila za malo starinske klasike... Ne znamo, ali, neka su se pitanja morala povući nakon ove objave.

Samteno odijelo, i to u dvije boje, ni u kojoj prilici ne zvuči dobro, ali Splićanka je odlučila to progurati, pa što bude. A bilo je to da su se obožavatelji uzvrpoljili, pa i posumnjali u ozbiljnost njihove 'kraljice'.

'Čekaj, ti se šališ?', upitala je jedna pratiteljica ne očekujući odgovor. Jer, mora da se šali, pa pogledajte je! Ali taj je dio ostao visjeti u zraku.

 

🛫 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Pa dobro, što nam je tako nevjerojatno u samtenom odijelu? Prvo, Seve nije dečkić, i nisu 70-te, a nisu nam ni cipele najjasnije. U redu samt, pa čak i torbica i remen, ali zašto bi itko na bijele cipele obukao ovakve čarape? Chanel narukvica i električno plavi džemper nisu nam nimalo rasvjetlili situaciju.

Koliko god to bilo nevjerojatno, Seve je nekako uspjela i ovo iznijeti kako treba, a stvarno nam ne pada napamet nitko drugi tko bi to mogao. Ove hlače, složit ćete se, nisu 'flattering' ni na kome.

Naslovnica Moda