Stil Moda

O njoj su svi pričali

Rozgina 'haljina' na beogradskom dočeku oduševila obožavatelje, iako seksi opravica uopće nije ono što se na prvi pogled čini

O njoj su svi pričali

Jelena Rozga Novu je godinu dočekala nastupajući u jednome beogradskome klubu i ušla tako u skupinu onih naših zvijezda koje su tu večer odlučili otići preko granice za malo ekstra 'keša'.

Nastup je Beograđane apsolutno oduševio, toliko da je u drugi plan pala i zvijezda večeri, 'domaća' Ana Nikolić. Srpska je pjevačica nastupala nakon Splićanke, ali svima je u fokusu pažnje ostala - Rozgina opravica.

Na fotografijama koje su fanovi 'uhvatili' u klubu i ne vidi se zapravo o kakvoj se 'haljini' radi, ali nakon što je svjim pratiteljima uputila novogodišnju čestitku, dobilo smo malo bolji uvid u toaletu večeri.

'Baza' je što se uopće ne radi o haljini, već o vješto zamaskiranome donjemu rublju. Seksi crni bodi zapravo je jedino što Rozgu pokriva, jer ostatak outfita čine crne čizme do iznad koljena i malo čipke koja je na velikoj većini mjesta prozirna.

Na svome je Instagramu Jelena objavila kratki video s najboljim željama za svoje fanove, a nakon što se okrenula, mogli smo jasnije vidjeti da je, više manje, naša pjevačica nastupala u polutangama.

Sad nam je jasnije oduševljenje njenih obožavatelja.

 

Naslovnica Moda