Stil Moda

Božićna revija

Deset splitskih i dubrovačkih dizajnera predstavili svoje kolekcije: neki igrali 'na sigurno', drugi dali mašti oduška

Božićna revija

U prepunom solinskom klubu Labirint (ex Kameleon) održana je  "Božićna Mazda-So cap modna revija", kojom su dalmatinski kreatori ispratili uspješnu 2017. godinu. Deset dizajnera iz Splita, Solina i Dubrovnika predstavili su publici svoje kolekcije, i one blagdanske, svečarske ali i one za novu sezonu proljeće-ljeto. Sve je oduševila svojim raskošnim haljinama Jelena Bošnjak, kao i Lucija Myšičkova koja prirodne materijale ručno ukrašava, dok je Sanda Kardum izložila također večernje toalete upravo za ovo blagdansko vrijeme.

Nataše Babić kreatorica brenda "Watch me catch me" svoju koleciju je upotpunila i detaljima lak kože, noevim perjem, biserima, dok je kombinacije u tvidu i caro dezenu urbanizirala, sve "podvučeno" naočalima optike "Pupila". Meri Gotovac se "poigrala" šljokicama, satenom, dok su dva kreatora Talijanske škole mode i dizajna Callegari Karlo Morović i Luka Blaić "igrali" na sigurno – crne i crvene kombinacije. Gošće iz Dubrovnika Viktoria Matović i Eli desing, predstavile se također večernje toalete, a svečane haljine su ukrasili nakitom Tatjane Bebić. Božićnu modnu čaroliju posjetiteljima je predstavila i uvijek originalna Olgica Pinky.

Reviju su nosili manekenke i manekeni modne agencije "Royal models", među njima dosta modela ovjenčanih i ovogodišnjim titulama na raznim izborima ljepote. Za njihov potpuni "sjaj" na modnoj pisti pobrinule su se i vrijedne djelatnice frizerskog salona "Ljiljana" te "Studio 24", dok su za make up bili zaduženi vizažisti "Callegaria": Korina Žaja, Helena Stanić i Duje Buljan. Modni oproštaj od ove godine na izmaku upotpunili su i St Flowers, Gorica, Guliver fitnes, Tink, Petar Škaro i Poliklinika Leptir, dok je nakon uživanja u modnom izričaju "Božićne Mazda-So cap modne revije", publiku zabavila Bela te "Xxs band". 

Naslovnica Moda