Stil Moda

ISKUSAN MOT

Bome joj ne treba bolji maneken: Aljoša Asanović paradira splitskom Rivom u kćerinom kaputu

 ISKUSAN MOT

"Evo napokon i tata dobija AA kaput!" - ponosno je objavila Anamarija Asanović i priložila fotografiju na kojoj njezin proslavljeni otac, u pravoj manekenskoj maniri, pozira na splitskoj Rivi u odjevnoj kreaciji svoje kćeri.

S obzirom na eleganciju koju uspješno održava i godinama nakon prestanka aktivnog igranja nogometa, Aljoša Asanović uistinu može više no uspješno promovirati Anamarijine modele.
 


Aljoša je, osim toga, uvijek bio otvorena i gorljiva podrška kreativnom radu svoje kćeri, čak i kad su ga napadali da joj namješta poslove, kao što je bio onaj s kreiranjem odijela, u suradnji sa Siscijom, za hrvatske reprezentativce uoči njihovog odlaska na Euro 2012.

"HNS me pozvao, ali tata me nije preporučio. Bojala sam se toga da će mnogi reći kako me tata pogurao. A sve to radim volonterski! Čast mi je raditi taj posao. Cijeli sam život s njima i želim napraviti najbolje za njih..." - ustvrdila je tada javnosti uvijek zanimljiva Splićanka.

A da su Asanovići, svim potresima usprkos, vrlo povezana obitelj, koja se uvijek otvoreno međusobno podržava, pokazuju iz Anamarijine blagdanske fotografije.
 

 

Naslovnica Moda