Stil Moda

'SVETO TROJSTVO'

Grubnić i njegova šik mama više su nas puta iznenadili, pa i šokirali, a sad se mondenoj ekipi pridružio i tata: ne znamo tko ili što mami poglede jače, možda tek stilistove natikače

'SVETO TROJSTVO'

Oduševljenje atmosferom božićnih blagdana stilist i modni influencer Marko Grubnić sa svojim je pratiteljima odlučio podijeliti nadahnutim citatom i obiteljskom fotografijom ispod bora. Tako je javnost konačno vidjela i upoznala i tatu Grubnića, koji svojom pojavom ne ostavlja ništa manje upečatljiv dojam, od već proslavljene supruge i sina.
S preplanulim tenom, što je jedna od važnijih karakteristika Grubnićevih, tata je u blagdanima prilagođenom stylingu uz glamuroznu suprugu u zanosnoj crvenoj haljini stao pored Djeda Božićnjaka i bora i podigao čašu u zdravicu.
Pored toliko raskošno okićenog blagdanskog drvca i dojmljivih članova familije, nismo bili sigurni u procjeni što najviše mami naše poglede.

A onda su zjenice fokusirale jedan detalj - Markove natikače.
"Tako slatko..." - primijetila je pratiteljica. Mi nemamo više što dodati...
S prethodnom objavom u obiteljskom sastavu Grubnić je oduševio i Nikolinu Pišek, koja je primijetila: "Sveto trojstvo. Ti ga posjeduješ.".

 

 

 

Naslovnica Moda