Stil Moda

BLAGO ONOM KOME JE OSTALO

U Zagrebu su se mahom žene 'bacile' na sniženja, u Splitu je s najvećim osmijehom i vrećicom prošetao ovaj gospodin

BLAGO ONOM KOME JE OSTALO

Jedan od dražih i boljih osjećaja nedvojbeno je onaj kad priuštimo sebi dobar komad, jaknu, kaput, čizmice, haljinu za "nevelike" novce.
Iz trgovine izlazimo prpošnije, rasterećeni onog "utega" koji nam se zna "prikačiti" kad smo svjesni da smo upravo provučenom karticom, zapravo nepotrebno, još dublje zašli "u minus" i da smo bez tog odjevnog komada apsolutno mogle.
Velika sezonska sniženja, doduše, itekako nose i svoje zamke, ukoliko smo od tipova koji ne skeniraju redovito stanje na tekućem računu i nisu baš fokusirani na činjenicu da su i onih 50, 70 ili 80 kuna itekako potrošen novac, može nam se dogoditi da nas adrenalin povoljne kupnje opet odnese "preko ruba".
No ako njime nećete sebi u životu priuštiti nove probleme, ovi su dani idealni da sebe (i)li članove obitelji nagradite odjevnim komadom kakav vam je već neko vrijeme trebao, a stalno ste ga prebacivali na idući mjesec.
Ne čude stoga (premda ipak čude mnoge kojima nakon blagdanskih trpeza i kupovine darova za djecu u novčaniku nije ostalo Bog zna što) velike gužve koje su se već jučer stvorile u prilazima splitskim shopping centrima, a pogurane groznim vremenom nastavljaju se i danas.
Ništa drugačija situacija nije ni u drugim dijelovima Hrvatske, čemu svjedoče, evo, i zagrebačke fotografije. Nama je, pak, u splitskog fotogaleriji bilo posebno simpatično što je, u konkurenciji svih žena koje su šetuckale po trgovinama u potrazi za zgoditkom, najnasmijaniji iz shoppinga izišao baš jedan gospodin.

 


 

 

Naslovnica Moda