Stil Moda

Blagdan za sva čula

Ovako se to u Dalmaciji radi, u Splitu i Šibeniku kao na modnoj paradi, neke je šinjorine veselje posebno inspiriralo

Blagdan za sva čula

Božićni blagdani ove su godine ugodnim temperaturama posebno poljubili Dalmaciju. Užitak je to, jer puno stvari čini jednostavnijima i ugodnijima.
I ohladiti kolač na balkonu, kad se ne morate navečer zbog toga smrzavati, i otići na raniju jutarnju misu, jer nije prestudeno, ponoćka je također srcu milija kad o njoj u pripremama ne moramo razmišljati kao o izlasku na sniježnu stazu.
Svi volimo iskoristiti blagdanske neradne dane da se konačno sretnemo s prijateljima, pogotovo onima koji ne žive u našem gradu, pa su i te prijateljske kave, okupljanja i ćakule slađe kad na štekatu ne drhte noge od hladnoće i ne modre prsti.
Dalmatinke, k tomu, kao općepoznate zaljubljenice u lijepo odjevanje, u ovakvim su danima posebno inspirirane, jer ne moraju nužno svaku svoju kreaciju prekriti debelom i dugom topericom i umotati šalom.
Blagdani, u svakom slučaju, imaju više svojih lica, nama su sva podjednako draga, a kako to izgleda kad Splitom i Šibenikom šetaju veseljem inspirirane šinjorine, pogledajte u našoj FOTOGALERIJI. 

Naslovnica Moda