Stil Moda

Opjevana lipota

Ovo izdanje Marijane Batinić oduševilo je Sevku i Viktoriju Rađu, ali i pratitelja koji se nije mogao suzdržati

Opjevana lipota

'Barem sam spremna za Božić', napisala je Marijana Batinić uz svoju posljednju objavu na Instagramu. Sigurno nije očekivala da će izdanjem oduševiti baš sve, ali fotografija je u kratko vrijeme postala pravi hit.

Jednostavno lijepo i efektno, voditeljica je pozirala u zanimljivom džemperu, a svojom je pojavom toliko oduševila pratiteljice da su se javile s gomilom komplimenata, i to sve odreda. Severina, Viktorija Rađa i Bojana Gregorić Vejzović samo su neke od slavnih dama koje su oduševljeno prokomentirale Marijanino izdanje.

'A Marijana šta si lipa!', komentirala je Viktorija, a Seve je Splićanki uputila samo jedno srce. 

Džemper koji Marijani pristaje kao saliven kao stvoren je za ovo doba godine, a cjelokupni 'outfit' upotpunila je crvenim ružem.

Moramo priznati da Marijana u zadnje vrijeme uistinu ide sve ljepša, a s nama bi se sigurno složio i jedan pratitelj kojega je ova  brineta do te mjere inspirirala da joj je spjevao i posebnu, jednu prigodnu, pjesmicu...

"Red lips, white as snow, eyes like deer, Rudolph gots to have fear, because Marijana Batinić is here!" ("Crvene usne, bijela kao snijeg, srneće oči, Rudolphe sakrij se, jer Marijana Batinić je ovdje!")

Naslovnica Moda