Stil Moda

Jeste li dovoljno hrabre?

Žanamari nas je osupnula svojom malom modnom tajnom, ali ne i svoje pratiteljice: Ja tako već godinama i svi se čude!

Jeste li dovoljno hrabre?

Iako većini od same pomisli na zimska 'golišava' izdanja uđe neugodna zima u kosti, nije ništa novo da neke dame ipak imaju malo deblju kožu. Bila bura ili zima, viđamo skockane pripadnice ljepšega spola u suknjicama i najlonkama, a dok se neke zgražaju, druge se ponosito junače. Nismo svi isti, tu će se svi složiti.

Naša je Žanamari u junačenju ove zime odlučila otići korak naprijed, čini se. Zadnja njena objava uspjela nas je šokirati, iako, ako je suditi prema komentarima, Žaksy i nije otkrila nikakvu toplu vodu.

Njena 'mala modna tajna' je - nenošenje najlonki. Po zimi, po buri, nije važno, gola noga joj je 'napetija' i izgleda bolje. Pa je pojasnila sve u objavi...


"Jedna moja mala modna tajna je da više nikad ne nosim najlonke! Bila bura ili snijeg, noga mora biti gola ako se nosi suknja. Zato dugački kaput, bundica od umjetnog krzna i tople gležnjače čuvaju tjelesnu toplinu. Ove zime se nose čak i sandalice na kaput... netko ih kombinira s malim čarapicama, ali hulahopke nikako i nikad!", odlučna je Perčićka.

Njene su se pratiteljice, na naš užas, složile s njom.

"Ja ih godinama ne nosim, po zimi se svi čude, ali tu su uvijek dugi kaputi ili čizme iznad koljena i sve se da iskombinirat! Top si draga!", napisala je jedna pratiteljica, a njen je komentar Žanamari oduševljeno pozdravila.

Tko voli, nek izvoli, a na vama je da procijenite jeste li dovoljno 'ludo hrabre' za ovakve zimske eskapade.

Naslovnica Moda