Stil Moda

Glamurozna večer

Renata Sopek na svečanu premijeru došla u trenirci, a Danijela Trbović pokazala sestru kojoj nevjerojatno nalikuje

Glamurozna večer

Sinoć je u Zagrebu održana svečana premijera krimića godine 'Ubojstvo u OrientExpressu'. Među brojnim pripadnicama ljepšeg spola, koje su do posljednjeg mjesta ispunile kino dvoranu, uživale su i Kristina Šalinović, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Danijela Trbović, Renata Sopek te brojne druge. 

Naše poznate dame su se, kao i obično, potrudile da zablistaju, a najviše je pažnje privukao 'outfit' Renate Sopek koja je sportske odjevne komade pokušala učiniti glamuroznima. Došla je tako u trenirci s crtama sa strane koju je ugurala u gležnjače na petu. Kako je ta kombinacija u zadnje vrijeme prilično popularna, Renata ju je odlučila iznijeti na svoj način, pa je elemente sparila s crvenim kaputićem.

Iako je odabrala najmodernije boje i 'komade' sezone, sve skupa ipak je prožela vlastitim pečatom, pa je kombinacija izgledala neobično skladno.

Glumice Tamara Garbajs i Marijana Mikulić također su zablistale u sebi svojstvenim izdanjima, a stigla je i uvijek atraktivna Kristina Šalinović. U asimetričnoj, kariranoj suknji Kristina je pokazala da se ne mora nužno utegnuti kako bi se izgledalo seksi.


Stigla je na premijeru i Danijela Trbović u društvu sestre Nataše kojoj, nismo mogli ne primijetiti, nalikuje kao jaje jajetu.

Naslovnica Moda