Stil Moda

ZNAJU O ČEMU PRIČAJU

'Da se oblačimo radi muškaraca, šetale bi gole!': Viktorija Rađa uz neviđenu kombinaciju iznijela modni stav, reagirala i Ana Gruica

ZNAJU O ČEMU PRIČAJU

Premda uvijek plijeni pažnju svojom pojavom, rado je slikaju i rado o njoj čitaju, Viktorija Rađa nije od tipova žena koje su 24 sata "nakačene" na društvene mreže, pa se snimaju, pišu i objavljuju sveudilj bez prestanka.

No u zadnje vrijeme čini se da supruga Dina Rađe baš ima potrebu ponešto reći o vječnoj ženskoj preokupaciji, modi.

Prije neki dan pozirala je u slavu stava "manje je više" u jednostavnoj i vrlo efektnoj kombinaciji traperica, crne dolčevite, kaputa i srebrnih štikli, za koju je pobrala zaslužene ovacije, a danas je osvanula u uistinu nesvakidašnjem modnom izdanju uz koje je ispisala zanimljiv status: "Žene se ne oblače zbog muškaraca. Oblače se radi sebe i drugih žena. Da se oblače radi muskaraca, šetale bi gole!".

Napisano je oduševilo Viktorijine pratiteljice, koje su se s njom apsolutno složile.

'Ne sudite po izgledu...': Viktorija Rađa oduševila kombinacijom i otkrila tajnu svoga stila

"Ha-ha, ovo je sve!" - napisala je Mia Pauletić, supruga kvizomana i nesuđenog splitskog gradonačelnika Roberta Pauletića, u gradskim krugovima itekako poznata po istančanom modnom ukusu.

Uz smijeh se apsolutno složila i Ana Gruica.

Viktorijine istomišljenice u istoj se prigodi nisu izjasnile o njezinoj današnjoj modnoj kombinaciji u kojoj su hlače koje asociraju na trenerku uistinu bile ponešto zbunjujući spoj s odabranim modelom cipela. No, baš kao što je Viki još otprilike poručila, kad je to veseli, odjeva se kako sama želi...

 

 

Nemojte sudit po izgledu...jer nekad je manje više🙌🏻

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Naslovnica Moda