Stil Moda

'Dajte na kratko'

Gruica počinila modni 'grijeh': pratitelji joj očitali lekciju, ali nitko nije primijetio novu frizuru

'Dajte na kratko'

Kada ste poznata glumica koja se deklarira kao modna zaljubljenica i 'osvještenica', od vas se očekuje da pokažete svijetu nešto novo, neviđeno. Zna to Ana Gruica, pa kao da se, ponekad previše, trudi pokazati kako je posebna i jedinstvena što se odijevanja tiče.

 

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


Atraktivnoj Splićanki to često pođe za rukom, ali nitko nije savršen, pa tako i ona zna 'kiksati' u odlukama i navući na sebe kombinaciju od koje nas malo zaboli glava i upitamo se 'Što joj bi?'.

 

Uvik isto... @riril33 ❤️#zagreb #nightout #havefun #adisiti #zagrijavanje

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Ovoga puta Ana je pak oduševila sparivši 'pencil' suknju trendi kockastoga uzorka i bijeloga plašta koji je dovoljno čudan da bi 'outfit' učinio otkačenim po njenom ukusu. Ipak, nisu se svi fanovi složili, pa su je neki i optužili za počinjeni 'grijeh'.

 

Živili moji @arileo_split ❤️! Bilo je predivno 👏🔝#bipafashionhr #crodesign #lovearileo #idemodalje

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on


"Zasto nosiš tako duge haljine ili suknje sa takvim nogama? Grijeh je ne pokazati ih!", zamjerila joj je jedna pratiteljica.

U cijeloj priči možda je najčudnije što nitko nije komentirao Aninu novu, vidljivo kraću frizuru. Našla se samo jedna pronicljiva pratiteljica koja joj je, usputno, dobacila: "Dajte na kratko opet!"

Naslovnica Moda