Stil Moda

GLEŽNJEVI U LAŠTIKU

Bile Balenciagine od 7 tisuća kuna ili one iz 'high street' dućana, i poznate Hrvatice su poklekle pred 'čarapa čizmama'

GLEŽNJEVI U LAŠTIKU

Otvorenje beauty centra događaj je na kojem se redovito okupe poznate zaljubljenice u kozmetičke novitade, ali i u one iz svijeta mode, pa su uvijek i zgodna prilika da se "baci oko" na to koji su od popularnih odjevnih trendova najviše prigrlila slavna lica.

Kako valjda nema blogerice/trendseterice/modne urednice koja u svojem ormaru nema bar jedan par čarapa-čizama koje su, uspkos svom upitnom estetskom elementu, polako ali sigurno uklizale u ženske živote, tako je, čini se, sve manje i poznatih glazbenih i glumačkih lica, koja su se uspjela othrvati navlačenju elastičnog modela preko gležnja.

Brend Balenciaga je jedan od prvih koji je napravio svjetski boom sa čarapama-čizmama, i njihove u prosjeku stoje oko 7 tisuća kuna, no nakon što su ih u svoju ponudu uveli gotovo svi omiljeni high-street brendovi, postale su dostupne mnogima i sveprisutne na ulicama.

Nisu im, evo, odoljele ni Indira Levak, glumica Ana Begić Tahiri, kreatorica Kristina Burja, a koja je kakav model izabrala i kojoj najbolje pristaju provjerite u našoj fotogaleriji...

Naslovnica Moda