Stil Moda

Opasna u suknjici

Ecija Ivušić dominira u crnoj koži: voditeljica pokazala noge u izazovnoj kombinaciji i najavila glavni trend ove jeseni

Opasna u suknjici

Jesen je zasigurno najpogodnije godišnje doba za eksperimentiranja na području mode. Dok nam hladniji zrak dozvoljava da na sebe stavimo nešto više od ljetnoga minimuma, još uvijek podnošljive temperature omogućavaju nam da nešto i pokažemo.

Ecija Ivušić pravi je primjer te toplo-hladno formule. Nakon što je nedavno kišni Zagreb iskoristila kako bi pokazala da još uvijek ne odustaje od vrućih hlačica, ovaj put zablistala je u nešt drukčijem izdanju.

'Ko kaže da se ne može? Ecija Ivušić pokazala kako iskombinirati vruće hlačice i po hladnijemu vremenu

Voditeljica je izdominirala modnu kombinaciju za kakvu bi se odlučile samo one najhrabrije. Od glave do pete u koži i krznu, Ecija je uspjela pokazati noge i figuru, i pritom se, koliko toliko, ugrijati.

 

Gatekeeping 🙅🏼 #allblackeverything

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on


Odlučila se tako na kožnu minicu, čizmice na petu i torbicu, a sve je upotpunila i krznenom bundicom. Izgleda zaista sjajno, a ovaj u potpunosti crn outfit zbog različitih materijala i stilova ne djeluje dosadno, dapače. Poanta je, ionako, u balansu, a to je Eciji i ovoga puta uspjelo.

Zauzela je Ecija stav ispred ulaza u jednu zagrebačku zgradu i oduševila pratitelje fotografijom.

Naslovnica Moda