Stil Moda

brandirani 'look'

Styling Fani Kerum o kojem se ne prestaje pričati: samo jedan detalj košta više od prosječne plaće, a od ukupnog iznosa zavrtjet će vam se u glavi!

brandirani 'look'

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum i u prvom i u drugom krugu izbora na biralište je izašao u pratnji supruge Fani, a ona je oba puta privukla medijsku pažnju. U prvom krugu zahvaljujući tome što je pomagala suprugu, koji je bio zbunjen brojnim listićima i kutijama, a ove nedjelje pažnju je izazvala stajlingom, piše Jutarnji list.

Fani je za odlazak na biralište odabrala jednostavnu bijelu haljinu do koljena koja prati liniju tijela, efektnu zahvaljujući izbočenim džepovima. No, pažnju su više privukle torbica i sandale.

Torbicu je ukrasila skupim Fendijevim remenom koji na službenoj stranici tog talijanskog luksuznog brenda stoji 850 eura, odnosno oko 6300 kuna.

Sandale je bojom uskladila s torbicom, a odabrala je model na visoku petu kakav je prije nekoliko godina nosila Kim Kardashian. Radi se o skupim štiklama s potpisom Alaïa iza kojih stoji poznati tuniski dizajner cipela, Azzedine Alaïa, koji je između ostalog dizajnirao za Pradu i Richemont (grupa u čijem je vlasništvu primjerice Cartier).

Prema informacijama na stranici Net-a-Porter Alaïne se sandale prodaju za 880 eura (oko 6500 kuna), a poznata starleta Kim Kardashian odjenula ih je na prvom pojavljivanj u javnosti nakon što je rodila kćer North West 2013.

Među velikim obožavateljicama ovog dizajnera su i Grace Jones, Tina Turner, Raquel Welch, Madonna, Janet Jackson, Naomi Campbell, Shakira i druge.

 

 

Today's Look- #KardashianKollectionCroppedTurtleneck #VintageAlaiaDress #AlaiaHeels

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Naslovnica Moda