Stil Moda

ženstvene, moderne, elegantne

Stigla je nova proljetna kolekcija torbi s potpisom sestara Cruz

ženstvene, moderne, elegantne

Sestre Monica i Penelope Cruz nastavljaju uspješnu suradnju s popularnim talijanskim brendom Carpisa, a posljednja kolekcija torbi za proljeće, ljubiteljicama ovog neizostavnog modnog dodatka nudi izbor između nekoliko linija torbica s pripadajućim novčanicima.

Sofisticirana klasika ručnih i, ove sezone neizostavnih, bucket torbi osvježena je pročišćenim dizajnom i chic detaljima poput perforirane kože u nijansama crne, plave i ljubičaste, sa šavovima i unutrašnjim plohama u kontrastnim bojama ciklame i petrolej zelene.

Ženstvene cross-body torbice jarkih boja i jasno definiranih silueta u klasičnom messenger stilu, osvježit će svaki poslovni look. Dostupne u dvije veličine, predstavljaju idealan stilski začin svakom radnom danu. 

Kao alternativa monokromatskoj business eleganciji, u kolekciji se nalaze i dvije torbe koje će plijeniti pažnju zaigranim printevima poput prugica i točkica. Kombinacija plavih i bijelih prugica neodoljivo podsjeća na razigrane ljetne uzorke, a crno-bijela igra točkica asocira na ženstveni pin up stil četrdesetih i pedesetih godina prošlog stoljeća. Dostupne u više veličina, ovi će modeli biti neizostavan retro accessoire sezone.

Mini clutch torbice ukrašene su lancima od isprepletenih karika i trendi kožnatim umetkom za rame. Istovremeno su slatke i elegantne, a metalni detalji u boji starog zlata čine ih nezaboravno romantičnima.

Glamurozne i moderne, retro i elegantne, Carpisa torbice iz kolekcije sestara Cruz svojom će kvalitetnom izradom, vrhunskim materijalima i šarmantnim dizajnom s lakoćom pronaći mjesto u ormaru svake žene.

Naslovnica Moda