Stil Moda

chic nakit

Afro mašnice Ive Viljevac osvojit će vas na prvi pogled

chic nakit

Ne postoji žena na svijetu koja ne voli nakit, a poznata hrvatska dizajnerica nakita Iva Viljevac (Iva Viljevac Fashion Jewelry), sestra još poznatije dizajnerice Diane Viljevac, svake sezone predstavlja kolekcije muškog i ženskog nakita koji oduševljava sve dame Lijepe naše. 

Nova generacija mašnica narukvica inspirirana je afro motivima, a već poznate mašnice od kože ovoga puta napravljene su od sve popularnijeg pleksiglasa.Nova kolekcija afro mašnica kreirana je u kombinaciji zagasitih boja – bordo, crne, tamno plave, ali i vedrih/šarenih. Iva Viljevac svoje je malo modno carstvo nakita počela graditi prije par godina, a već se može pohvaliti da su njen nakit nosile neke od najvećih hrvatskih zvijezda, ali i pjevačica Jelena Rozga.

"Nakit treba biti konkretan, skladan i elegantan, ali unatoč eleganciji on mora biti dovoljno drugačiji da upadne u oči. - To je ono čime se vodim. Želim da Iva Viljevac Fashion Jewelry ljudima bude zanimljiv, poseban i nosiv. Nakit koji nosimo govori puno o nama.- Upravo zbog toga moj nakit je vrlo raznolik kako bi istaknuo eleganciju, senzualnost i profinjenost s jedne strane te maštovitost, hrabrost i samosvijest s druge strane. Svaki komad nakita napravljen je uz maksimalnu koncentraciju na upravo taj komad, s puno ljubavi prema izradi - kazala je Iva Viljevac.

Naslovnica Moda