Stil Moda

diana viljevac

Njene torbe nose i Seve i Rozga, a novoj kolekciji bit će posebno teško odoljeti

diana viljevac
Nova kolekcija torbi koja bi svjetlo dana trebala ugledati kroz nekoliko tjedana i dalje zadržava sve elegantne chic elemente po kojima je i postala poznata, a paleta boja je povećana i na torbama su dodatni detalji koji ih ovog puta pokazuju u jednoj poslovnijij varijanti.

Ljubav žena i torbi jedna je od najpoznatijih ljubavi u svemiru. Naprosto da ne postoji ona koja ne želi imati ne jednu, već barem desetke dobrih torbi, no teško je pronaći komad koji će biti vječan i koji će opravdati velika očekivanja svake žene. 

U modni je bitno održati kvalitetan kontinuitet i razvijati prepoznatljivost brenda, a mnogi dizajneri izgube se upravo na tom putu te se utope u masi ponude i konkurencije. Takav slučaj, međutim, nije s mladom, poznatom dizajnericom Dianom Viljevac.

Upravo je Diana dizajnerica najpoznatje male crne torbe koju gotovo svakodnevno možete susresti na ulicama svih hrvatskih gradova. Mala crna torba iz njene prve kolekcije torbi postala je prepoznatljiva u regiji kao što je u svijetu čuvena Chanel 2.55 torba.

Upravo takva torba, malena, rađena od najkvalitetnije kože, jednostavna, a izuzetno elegantna i moćna gurnula je prije par godina Dianu Viljevac i njene kreacije u sam vrh hrvatske modne, a njene dodatke danas nose brojne zvijezde regije, među kojima i poznate Splićanke Severina Kojić i Jelena Rozga. 

Nova kolekcija torbi koja prati najnoviju prêt-à-porter kolekciju koja bi svjetlo dana trebala ugledati kroz par tjedana i dalje zadržava sve elegantne chic elemente po kojima je i postala poznata, a paleta boja je povećana i na torbama su dodatni detalji koji torbe ovog puta čine u jednoj poslovnijij varijanti.

Torbe su i dalje rađene od najkvalitetnije kože, a mogu se naručiti i u bojama koje nisu predstavljene u službenoj kolekciji stoga svaka torba može biti još više personalizirana i unikatna."U najnovijoj proljetnoj kolekciji torbi napravili smo malenu preinaku u dizajnu čime je torba zadržala svoj jedinstveni izgled u kojem je vidljiv potpis brenda. Prevladavaju pastelne nijanse u bojama: siva, puderasta, patliđan, sivo zelena, sivo plava, mint, roza i smeđa s kroko uzorkom.

Boje torbi se uklapaju s nadolazećom kolekcijom odjeće koja izlazi početkom trećeg mjeseca. Svaka torba je načinjena od najfinije kože, kvalitetnih metala te su zadržale svoj multifunkcionalni karakter. Naime, svakoj torbi moguće je skinuti lanac i time je prilagoditi večernjem stylingu." izjavila je dizajnerica Diana Viljevac

Torbe Diane Viljevac su iz sezone u sezonu najtraženiji fashion komadi, stoga nema sumnje da će i nova kolekcija također opravdati sva očekivanja.

Nova kolekcija torbi po prvi puta dolazi u tri veličine. Dok su prijašnje kolekcije torbi bile ograničene na velike i male torbe, Diana Viljevac je ovu kolekciju proširila i s srednjom/medium-size torbom što će zasigurno oduševiti fashionistice koje traže onu srednju veličinu, idealnu u koju sve stane te torba nije premalena ili prevelika ovisno o situaciji u kojoj se nosi.


 

Naslovnica Moda