Stil Moda

VOLIMO IH NA ZAPEŠĆIMA

'Iz Pariza s ljubavlju' kao dar pod bor...

VOLIMO IH NA ZAPEŠĆIMA
Posljednja kampanja Borboleta nakita pod nazivom “From Paris with Love” inspirirana je ljubavlju, ne samo prema gradu u kojem je snimljena, a koji je upravo proživio neke od najdramatičnijih dana u novijoj povijesti, nego i prema onim malim trenucima koji svakodnevno obilježavaju naše živote.

Pariške ulice, parkovi i mostovi svjedočili su bezbroju takvih trenutaka i ne daju se, bez obzira na sve, pa je ideja ove kampanje da ljudi osvijeste koliko je važno, u brzini života, na trenutak se zaustaviti, pogledati oko sebe i biti sretan i zahvalan.

Ove zime popularna Candy linija Borboleta narukvica dobila je "pojačanje" zimskih boja, kao i logo privjesaka u punom srebru s pozlatom, pa kampanjom dominiraju tople boju poput zlatne, smaragdnozelene i antikno roze.

Novost je i da su svi modeli Borboleta linije načinjeni isključivo od plemenitih materijala, odnosno u srebru 925 s pozlatom od 18-karatnog zlata, kako bi narukvice, kao i uspomene, mogle trajati vječno.

Osim u srebru, pojedini modeli Borboleta nakita postoje i u verziji čistog zlata, kao sto su kolekcija Love te leptiri Classic na lančićima i narukvicama.

Borboleta želi svima ljubav i mir te sretne nadolazeće blagdane, tijekom kojih je za sve kupce omogućena besplatna dostava s www.borboleta.co web shopa.

PSD
Naslovnica Moda