Stil Moda

proljetni modeli

Kristina Bradač predstavlja novu kolekciju svojih Mariposa torbi

proljetni modeli
Kristina Bradač najavljuje novu kolekciju torbi za svoj brend Mariposa. Kao vodeći model za proljeće/ljeto 2015. predstavljen je Mini Peacock koji je, kao i svi Mariposa modeli, ručno izrađen od prirodne kože, te ukrašen za Peacock karakterističnim detaljem - čipkom.

Mini Peacock baš poput vjesnika proljeća dolazi u širokoj paleti neodoljivih boja - ružičastoj, pistacio zelenoj, kobalt plavoj, bež, tamno plavoj te smeđoj.Uz novi model, lansirane su i nove boje već dobro poznatih 'bestseller' modela: Mini Bucket i Peacock.

Mini Bucket šarmantan je i trendy suputnik koji je oduševio žene svojom prostranošću, dok je Peacock iznimno dobro prihvaćen zbog svoje veličine i praktičnosti, pa ga mnoge žene nerijetko biraju i kao poslovnu torbu.Mini Bucket sada krasi neodoljiva ružičasta boja, te baby plava i tirkizna, dok Peacock dolazi u nekoliko novih: crvenoj, tamno ljubičastoj, bež, narančastoj i ružičastoj.  

Nove modele najavila je sama Kristina u opuštenoj atmosferi pozirajući fotografu John Pavlishu, a cijela proljetno/ljetna kolekcija biti će predstavljena u travnju.

psd, foto: john pavlish
Naslovnica Moda