Stil Moda

u duhu SP-a

Poznati Splićani na promociji Police sunčanih naočala u Optici Anda

u duhu SP-a
U srijedu, 2. travnja, u City Centeru one Split održana je jedinstvena promocija nove kolekcije Police sunčanih naočala. Kultni talijanski brand i Optika Anda tom su prilikom održali posebno zagrijavanje za Svjetsko nogometno prvenstvo i nagradili sve posjetitelje koji su uspjeli pogoditi gol.

Najspretniji su osvojili posebne lopte izrađene u duhu nove kampanje, čije je zaštitno lice brazilski nogometaš Neymar Jr. Posjetitelji su također imali priliku zavrtiti kolo sreće i ostvariti 20% popusta pri kupnji Police naočala te osvojiti poklon pakete iznenađenja!

Vesela i zabavna promocija oduševila je sve okupljene, kao i nova Police kolekcija koja objedinjuje odvažne i upečatljive dizajne te jedinstvene dekorativne uzorke. Bezvremenska i istovremeno moderna ponuda još jednom potvrđuje opravdanost Policeovog statusa ikone u svijetu optike.

Jedinstvena promocija održana je u duhu novog Police ambasadora, Neymara, koji u kampanji za 2014. idealno dočarava različite nijanse brandovog stila i interpretira ih sa strašću i osobnošću.

Ovaj veseli događaj nisu zaobišli ni brojni poznati Splićani Kristina i Giuliano Đanić, Ana Gruica, Ivo Perkušić, Neda Makjanić Kunić, Nataša Bebić, Danijela Alavanja, te mnogi drugi. Navedene osobe potvrdile su nam da su veliki ljubitelji sunčanih naočala i da se rado odazivaju pozivima dragih prijatelja iz Optike Anda.

sponzorirani članak

Naslovnica Moda