Stil Moda

sjajna vijest za obožavatelje

Zigman u virtualnom svijetu: poznati dizajner predstavio vlastiti web shop i portal

sjajna vijest za obožavatelje
Modni dizajner Juraj Zigman otvara nove puteve te poput svjetskih kolega predstavlja vlastiti web shop portal, na adresi www.zigman.hr, koji njegov jedinstveni modni izričaj prenosi u naše domove, urede i svakodnevicu.

Prepoznatljivi modeli, modni dodaci ili jednostavno Zigman vizuali sada su nam dostupni na jednom mjestu koje je isto tako vizualno u duhu dizajnerovog viđenja svijeta i njegove okoline.

- Cilj nam je bio osmisliti zanimljivu web stranicu koja nije samo stranica već i Zigman portal koji će se mijenjati svaki tjedan. Na stranici ćemo ugostiti zvijezde, modne urednike i blogere u ulozi stilista. Oni će se izmjenjivati te odjevnim kombinacijama iz web shopa pokazivati koliko naš dizajn može biti zabavan i osoban!  – kazao je Juraj Zigman i dodao:

- Drago mi je da otvaramo nove puteve i modu činimo dostupnu svima, ne samo gledateljima modnih revija ili posjetiteljima trgovina već i onima koji će se po prvi puta susresti s njom. Pozivam sve da mi se jave putem web-a, da slobodno razmijenimo mišljenja, a na raspolaganju sam i za savjete iz modnog svijeta!Zigmanov portal – web shop idealno je mjesto za sve ljubitelje njegovog rada i mode. Tamo možete pronaći sve novosti vezane uz istoimeni brend, skidati wallpapere za računala, mobitele ili tablete s prepoznatljivim Zigmanovim grafizmom, ali i pregledavati kolekcije i projekte.

Najvažnije je da ćete moći direktno putem web shopa koji se nalazi na stranici kupovati Zigmanove kreacije, od accessoriesa do raznih odjevnih komada koji će se od sada ekskluzivno naručivati putem web-a.

Na portalu se nalazi i posljednja kolekcija s nedavno održanog Cro a portera kojom nas je dizajner odveo u daleku Škotsku a veliki utjecaj tartan uzorka, učinio je ovu zimsku kolekciju toplom, ugodnom i nosivom.Naslovnica Moda