Stil Moda

tomislav i tom

Provjerite kako trendy komade Isabel Marant za H&M nose zgodni domaći momci

tomislav i tom
Nakon niza suradnji sa svjetski poznatim dizajnerima, svedski highstreet brand H&M ove jeseni donosi sasvim posebnu suradnju i kolekciju s potpisom Isabel Marant.

Za mušku kolekciju H&M dizajnerica je pripremila crno-bijele kombinacije, printeve i pletivo  prepune prepoznatljivih detalja. Ovi komadi odjeće se lako kombiniraju i besprijekorno funkcioniraju u svakodnevnom stylingu modernog i modno osvještenog muškarca.

Ideja editorijala je bila svojevrstan odmak od uobičajenog look book-a koji H&M priprema za svoje kolekcije. Modeli su predstavljeni u  urbanom i pomalo industrijskom „svjetlu“,  a za prve muškarce koji su Isabel Marant kolekciju prošetali Zagrebom odabrani su Tomislav Fuzul i mladi talentirani glazbenik Tom Palinić.

- Isabel Marant pour H&M editorijal je za nas bio veliki zalogaj. Zalogaj za kojeg vjerujem da smo ga i više nego opravdali.  I ovog puta potrudio sam se okupiti tim kojem vjerujem i za kojeg znam da će to odraditi baš kako treba, a čine ga: Dominika Mandić, jedna od najboljih hrvatskih stilistica, koja osim stajlinga potpisuje i umjetničko vodstvo projekta, Jakov Baričić izvrstan mladi fotograf koji ima ogromno iskustvo i van Hrvatske.

Nadalje, tu je i mladi model Tomislav Fuzul iz agencije Amera Kadića „AK Model management“ koji je zasjao na posljednjem Fashion.hr-u i reviji Borisa Banovića te Anita Radulj iz HMH Studia za njegu kose koja je bila zadužena za frizure Toma Palinića iz benda Baden-baden, a ne zaboravimo ni naše dive sa snimanja, dalmatinerku Tonku i labradoricu Ruby koje su sve to istrpile i više nego dobro. Za kraj, zbilja sam ponosan što je naš team napravio prvi Hrvatski H&M muški editorijal - kazao je Nikola Grbin koji, uz Dominiku Mandić, potpisuje umjetničko vodstvo projekta.

- Bilo je zadovoljstvo raditi s ovakvim timom ljudi i na ovom projektu. Želio sam fotografije prikazati u malo drukčijem stilu, više industrijskom zbog odjeće, a nadam se da će se to ljudima i dopasti - izjavio je nakon snimanja fotograf Jakov Baričić.

Ekskluzivna muška kolekcija Isabel Marant pour H&M bit će dostupna u prodavaonicama od 14.studenog 2013.


Umjetničko vodstvo  – Nikola Grbin i Dominika Mandić - M Corner
Styling – Dominika Mandić
Fotografija – Jakov Baričić
Frizure – HMH Studio za njegu kose, Anita Radulj
Modeli – Tom Palinić i Tomislav Fuzul (AK Model management)
Psi – dalmatinerica Tonka (u vlasništvu Toma Palinića) i labradorica Ruby (u vlasništvu Sare Biškić)
Asistenti – Ana Butigan i Lana Biželj
Lokacija – jezero Jarun i okolica


Naslovnica Moda