Stil Ljepota

Ima svoj 'režim'

Slavna manekenka u 50-ima izgleda nestvarno dobro: kožu njeguje po bakinom 'receptu' koji ne košta gotovo ništa, a dvije omražene namirnice redovito su joj na tanjuru

Ima svoj 'režim'

Onaj tko je u zadnje vrijeme nabasao na Instagram profil Helene Christensen, a da slavnu manekenku nije neko vrijeme "viđao" u medijima, vjerojatno je ostao šokiran. Jer čini se da je za ovu ženu vrijeme stalo, možda se čak i vratilo malo unatrag.

Ne samo da u 50-oj izgleda savršeno "utegnuto", što je najčešći epitet koji se lijepi ženama koje figuru održavaju tjelovježbom, već je svoju egzotičnu ljepotu uspjela sačuvati bez estetskih korekcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐚❤️

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

 

A dok cijeli svijet priča o treninzima i rigoroznoj bezugljikohidratnoj dijeti Jennifer Lopez, Christensen nikada nije skrivala svoj "režim". Mnogo je puta u svojoj bogatoj karijeri modela upozoravala na važnost raznovrsne prehrane, a u intervjuu za Allure otkrila je i kako ne može bez dvije najomraženije namirnice svojih kolegica - kruha i tjestenine.

"Kad je riječ o vježbanju, znam da je ono dobro za um. Ali dobro je za mene jer jedem prokleto puno hrane", našalila se u intervjuu manekenka danskih korijena, a sudeći prema recentim objavama, u "dijeti" još uvijek ustraje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Ono što je pak na njenom rasporedu kada je riječ o njezi kože, zahvaljuje savjetima svoje bake. Upravo se njenome "receptu", priznaje za Allure, vratila nakon stotina preparata koje je isprobala tijekom godina...

"Moja baka je oduvijek imala prekrasnu, meku kožu. A sve što je ikada koristila su voda, sapun i Nivea. Tijekom godina, koristila sam stotine proizvoda, prekrasna mirišljava ulja, pilinge i serume. U mojoj glavi je bila misao da će, ako ih izmiksam na pravi način, donijeti čarobne rezultate. Ali svaki put kada posjetim baku, vratim se na sapun, vodu i Niveu", kaže Christensen.

Što se "beauty rutine" tiče, kaže da je požalila samo dane koje je provela na suncu bez zaštite. Kao 50-godišnjakinja ne izlazi iz kuće bez faktora, a ni ne "prži" se satima na plaži. Savjet koji će, ionako, potvrditi svaki dermatolog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When moths eat part of your skirt and your entire friggin shirt you ain’t particularly happy 😐 #pawnshop

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was just leaving 🐾🐾👠 👠

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking west 🌚 BTS from upcoming shoot for @tomboybeauty

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Curl action @owengould @chriscolbecknyc Thank you @dranettareszko for the amazing Vivace facial

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

 

Naslovnica Ljepota