Stil Ljepota

Instagram zvijezda

Čini vam se da djevojku našeg nogometaša nikad niste vidjeli bez sunčanih naočala? Dubrovkinja se konačno pokazala, evo kako izgleda 'en face'

Instagram zvijezda

Osim što je javnosti poznata kao atraktivna djevojka Duje Ćalete Cara, lijepa pravnica Adriana Đurđević svakako uživa i određenu vrstu zvjezdanog statusa na Instagramu.

Preko 40 tisuća pratitelja svakodnevno pregleda njene objave, a one se sastoje od standardnih modnih fotki, kombinacija i "outfita" za đir po gradu, ili pak "počasti" kojom provokativnom objavom u kupaćem kostimu. Svakako, lijepa Dubrovkinja je i (pre)aktivna na ovoj društvenoj mreži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every moment matters..🕊 #hometown #dubrovnik #saturday

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) onNo ne možemo ne primijetiti kako se kroz Adrianine objave osobito provlači jedan modni dodatak. Sunčane naočale svih oblika i veličina, ali definitivno sve od reda po najnovijoj modi glavni su saveznik mladoj pravnici u lovu na "lajkove". Uvijek se savršeno uklapaju u kombinaciju, pa zašto ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We don’t “have” a great day, we “make it” a great day. @tuttobenelapad

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amour.🎈#loveyou

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

 

Tako da su posljednjom njenom objavom ostali iznenađeni pratitelji odreda, jer počastila ih je konačno jedno "en face" fotografijom. Pokazala je lice i besprijekoran make-up, a primila i masu komplimenata usput...

"Izgledate predivno!", "Prelijepa", pišu joj, a malo tko se osvrnuo na ono što je ovu "fashionisticu" potaklo na objavu - novu boju kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋 #hairstyle #goodhairday #newlook💇

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

 

Naslovnica Ljepota