Stil Ljepota

GODINE SU NJENO ORUŽJE

Ona izgleda spektakularnije u 41., nego kad je bila Kraljica Hrvatske: fotografija u vrtoglavim štiklama i minici poklonike ostavila bez daha

GODINE SU NJENO ORUŽJE

Na večerašnju objavu Ive Radić, koja je zablistala u seksi potpeticama i atraktivnoj suknjici zaogrnuta kožnjakom, ispred talijanskog Intimissimija, brojni su komentatori na njezinom profilu na Instagramu bili kadri samo ustvrditi: "Vau!".

I Riječanka zaista izgleda "vau". Osnivačica i urednica portala Journal. hr, koja je karijeru započela kao manekenka i misica, danas zapravo izgleda bolje atraktivnije i samouvjerenije, nego kad je 1995. ponijela krunu Kraljice Hrvatske.

Godine manekenskog radnog iskustva i snimanje za brojne editorijale koje su uslijedile nakon što je na svjetskom natjecanju zauzela respektabilno četvrto mjesto ostavile su "traga" dakako, pa Iva Radić danas svoje dobitne modne kombinacije nosi s puno stila i stava.

Sve su poludjele za haljinom Ive Radić, Nevena Rendeli ju je uspjela 'užicati', Uršula Tolj morala odustati od hit modela s rupama na strateškim mjestima

"Bombica moja!" - komplimentirala joj je Monika Kravić.

"Svjetska, a naša. Iva!" - ustvrdila je Ana Miščević.

"Ja moram instinktivno reći prvo što mi je na pameti: U j**ote!" - nije se cenzurirala pratiteljica.

"Ti si čudo!", "Ovo je pre!", "Gotova si, sad kad te neki Talijan snimi..." - ne prestaju pohvale.

Premda se nakon 2002. godine i udaje za nogometaša Boška Balabana, od kojeg se razvela lani i vratila svoje djevojačko prezime, posvetila obitelji i majčinstvu, te modni svijet ostavila iza sebe, Iva Radić je postajala, a onda i ostala jedna od hrvatskih ikona stila i elegancije.

 

Naslovnica Ljepota