Stil Ljepota

NEVRIJEME SVE POBRKALO

Izbor Splićanke Ivane za misicu probudio brojne sumnje, ali trijumf djevojke s Brda sasvim je legitiman, evo i objašnjenja zavrzlame

NEVRIJEME SVE POBRKALO

Nema Splita do Splita i njegovih prelijepih žena, a dokaz je i najnovija lenta koja je stigla pod Marjan, ona s izbora Miss World Croatia, koju od ovog vikenda s ponosom nosi 17-godišnja Ivana Mudnić Dujmina.

Prelijepa djevojka s Brda, inače učenica Turističke škole u Splitu, u Čakovcu je suvereno pobijedila konkurenciju, svojom ljepotom je pridobila žiri i premoćno osvojila titulu, a s njom i pozivnicu za sudjelovanje na izboru za Miss svijeta. Ono će se ove godine održati u Kini, u kojoj će boje Hrvatske braniti naša, 181 centimetar visoka Splićanka.

Splićanka proglašena najljepšom Hrvaticom: pobjedu razotkrile društvene mreže, a evo tko je za Dubrovnik veže

Ovogodišnji je izbor kod nekih medija dobio aureolu tajnovitosti, čak je popraćen optužbama kako se direkcija Miss World Croatia pretvara da finale ne postoji.

A razlog tom uvjerenju prisnažili su tvrdnjom da se imena pobjednica nisu ukazala na službenim stranama direkcije, ali zato jesu na društvenim mrežama. I to čak dan ranije nego najavljeni direktni prijenos finala na HTV-u! Nepodudaranje činjenica odmah je otvorilo brojne sumnje, no pravu istinu nam je vrlo jasno obrazložila Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Teorija urote

- U medijima su se pojavile teze o teorijama urote, raznorazne špekulacije, a sve su se one mahom vezale uz nepodudaranje termina finalnog izbora i najavljenog direktnog prijenosa na HTV-u.

Istina je, na HTV-u nije išao direktni prijenos kako je bilo dogovoreno, već snimka. A išla je zbog činjenice da smo zbog najavljenog velikog nevremena naprasno odlučili izbor održati dan ranije. Zbog toga smo imali i dan manje za sve pripremne radnje, digli smo cijelu produkciju na noge, požurili smo maksimalno kako bismo pobjegli velikoj kiši. To je razlog odustajanja od najavljenog termina – pojasnila nam je Maja.
Dan prije ili kasnije nije ni bitno, naša prelijepa Splićanka je prva, kreće stopama nekih prijašnjih podmarjanskih misica s toplom nadom u kineski uspjeh.
Ivana je u finale ušla kao prvoplasirana na Izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije, s juga gene vuče po noni, a ovo joj je bio prvi izbor ljepote. Na izbor u drugu županiju je odveo i savjet iskusne mentorice Tihane Harapin Zalepugin, vlasnice modne agencije "Thalia models", čija je članica od lanjske godine.
- Prihvatila sam zbog izazova i jednog novog iskustva, i ispalo je super – kazala je tada Ivana, bivša košarkašica, ljubiteljica sportskog života i modelinga, koja bi nakon srednje škole voljela upisati opatijski Fakultet turističkog usmjerenja.

 

Naslovnica Ljepota