Stil Ljepota

'Vidi našu 'debelu''

'Prije bih umrla nego gladovala!': Lana Klingor fotografijom u kupaćem začepila usta svima koji su joj prigovarali zbog 'viška', otkrila i tajnu nove linije

'Vidi našu 'debelu''

Tko prati Instagram aktivnost Lane Klingor Mihić, posljednjih se tjedana nagledao "storyja" u kojima bivša pjevačica, današnja (slana) kuharica i PR stručnjakinja objavljuje otrovne komentare na račun svoga izgleda, a potom i treninge kojima se "vraća u formu".

Riječ je o tome da se Lani prigovorilo zbog par "kilica viška", na čemu je ona odmah odlučila poraditi, a o istome izvijestiti i svoje pratiteljice s istim "problemom". 

No tek je posljednjom objavom "dotukla" sve, i one za, i one kontra nje i njenih oblina. Klingor se fotografirala na brodu, u kupaćem kostimu, i izgleda tako da svi argumenti onih koji su joj kilažu kritizirali - lagano padaju u vodu.

Utegnuta i preplanula, Lana je pokazala izdanje kakvom teže mnoge, a otkrila je u komentarima i svoju tajnu...
 


"Ja ne znam zašto ti uopće vježbaš i gladuješ, mislim tko god da ti je napisao nešto za figuru loše, treba ići oftalmologu. Ili je prosto ljubomoran/na. Znači vrh si!", najprije joj je poručila jedna obožavateljica, da bi uskoro dobila i odgovor...

"Ja bih prije umrla nego gladovala. Par dana sam malo pripazila. Ne gladujem, samo malo vježbam".

Uslijedile su zatim pohvale kakve se rijetko viđaju na društvenim mrežama, bez "hejta", uopće. Zanimljivo, budući da su joj do prije samo par dana pojedinci "pljuvali" po izgledu.

"A šta će ti dijeta molim te???? Ja ću samu sebe pljusnuti!! Pa super tijelo imaš!!!", napisala je prva pratiteljica, oduševljeno.

"Izgledaš fantastično... molim te nemoj ići na dijete jer ovako si savršena... zavidim tvom dragom šta te ima... sexy", dodao je obožavatelj.

"Vidi vidi ti našu "debelu" Lanu", našalili su se potom.

"Daj neka ti još samo netko kaže što za izgled. Doslovno u more s njima. Predivna mlada žena", "Svi koji su ti rekli da si debela pošalji ih kod mene na kontrolu vida jer su ćoravi! izgledaš top, pre pre zgodna!", nižu se i nižu.
 

Naslovnica Ljepota