Stil Ljepota

Malo 'šušta'

Ako vam je više muka od uvijek istog 'looka', donosimo par ideja: poigrajte se ovoga ljeta, nema tko vas neće primijetiti uz ove savjete

Malo 'šušta'

Ljeto, pravo vrijeme za "igranje" šminkom? Isto ono ljeto koje nam otapa tekući puder s lica i uza sve probleme koje imamo u životu unosi još i nesnosnu auru vrućine? 

Ako su vam se ova pitanja izvrtjela glavom, niste daleko od istine. No zamislite s druge strane hladno, zimsko jutro, odlazak na posao i spremanje u polumraku dok ukućani još spavaju. Sigurno vam se neće dati isprobavati novitete u "beauty" svijetu.

A ljeti, da se opravdamo, svi imamo barem malo više vremena, a uza sve blagodati koje nam pružaju klima uređaji može se sastaviti i pristojan make-up "look". Što se otapanja tiče, već smo pisali o važnosti fiksatora; nema te situacije koju ovaj sprej neće spasiti...
 


Pa ako ste jedna od onih žena koje su upale u rutinu šminkanja (nit' šušta, nit' gušta), a svakodnevno nanošenje istog pudera, maskare i sjajila više vam je preko glave, isprobajte neki od ovih pravih ljetnih "lookova". Izvedba traje i kraće nego što biste pomislile, a rezultat je toliko zanosan da ćete se zasigurno istaknuti u masi.

Barbie rozo sjenilo, tirkizno plavo, odvažno ljubičasto ili pak u vrućoj brončanoj nijansi osvježit će uz to i svaku odjevnu kobinaciju. Malo sjajila na usne i upečatljiv komad nakita - spremne ste za akciju.
 

 

 

 

 

 

Naslovnica Ljepota