Stil Ljepota

'Jedna netipična'

Ljeto je za 'look' bez šminke: žene naših nogometaša poziraju u prirodnim izdanjima, ekipu najviše iznenadila uvijek dotjerana Ivana Vida

'Jedna netipična'

Znamo svi kad krenu paklene temperature da nam je teško iti se odvući do plaže, a dotjerivanje i teška šminka jednostavno ne dolaze u obzir. 

Što je dobro iz više razloga, a prvi bi svakako bio ušteda vremena provedenog pred ogledalom. A dobro dođe i malo ljetnog đira, opuštanja i uživanja u prirodnosti bez ikakvih dodatnih "pressinga" - vrijeme je za odmor.

No kada smo navikli nekoga viđati uvijek dotjeranoga, prirodno izdanje nam izgleda jednostavno (apsurdno) - neprirodno. Ivana Vida, vječno sređena i (pre)uređena supruga nogometaša Domagoja Vide, dosad nam je pokazala stvarno svakakva izdanja, ali nikada ju nismo vidjeli bez make up-a. 

Stoga je i njena posljednja objava došla pratiteljima kao blaži šok. "Jedna netipična slika za mene. Otkrila da imam zube, ali ne i trepavice", našalila se Vida na svoj račun i pokupila, dakako, mnoštvo komplimenata za prirodno izdanje.
 


Ni Izabel Kovačić ne nosi šminku na ljetovanju, a njen oduševljeni Mateo ju, čini se, voli upravo u takvom điru. Na svom se Instagramu pohvalio preslatkom fotkom, a u odnosu na njena uobičajena "tribinska" izdanja, i nema prevelike razlike... Prirodna ljepotica, kako joj često tepaju obožavatelji.
 


I fotografije s ljetvanja "Modrić familyja" obišle su svjetske medije, a jasno da je Vanja u "natural" izdanju - ništa neuobičajeno, ali zaista pohvalno, s obzirom na ogromnu količinu Instagram zvijezda koje si ni na plaži ne dopuštaju "svakakav" izgled.
 

 

 

Vanja & Luka 💑❤

A post shared by Real Madrid Family (@realmadridfamily) on

 

Naslovnica Ljepota