Stil Ljepota

U 'NUDE' BIKINIJU

'Ana Sasso je jedna, ali ti si Pipi djevojka ovog vremena!': poznata splitska ljepotica fotografijama s plaže izludjela obožavatelje, 'Ovakve nema na Balkanu!' laskaju joj

U 'NUDE' BIKINIJU

"Lipotica sada, ka i sa 20... Uvik ista i ne stari..." - jedan od komentara koji je ispratio atraktivni serijal fotografija sa splitske plaže, na kojoj je pozirala u bikiniju atraktivne "nude" nijanse, zapravo jako dobro opisuje Renatu Lovrinčević, jednu od rijetkih plavokosih splitskih misica i nositeljicu krune Miss Universe Hrvatske.

Za ovu profesoricu kineziologije i mamu dvoje djece, koja je nastavila uspješnu karijeru kao fitness trenerica, vrijeme kao da je zaista stalo. Čak danas, u 42. godini, za mnoge izgleda još bolje i atraktivnije nego te 2000. godine, kad je proglašena najljepšom Hrvaticom.


No to se sigurno nije dogodilo slučajno, ni samo zahvaljujući dobroj kombinaciji gena, Renata je vrlo dosljedna u treninzima i održavanju svoje linije, o čemu revno izvještava na društvenim mrežama.

Splićanka se ovih dana opet vratila i modnim pistama, plijenila je, naime, pažnju kao manekenka na reviji haljina Jelene Bošnjak u Kaštelima.
Ali najveći tornado, kako je njezine fotke i opisao jedan od pratitelja, izazvala je fotkama s plaže.


"Reklama za savršenstvo", "Pa kako si tako zgodna, jesi ti uopće s ove planete?", "Odabrao Đelo Hađiselimovic.... goriš baby", "Ovakve nema na Balkanu!" - neki su od ispisanih komentara, među kojima je jedan posebno odjeknuo:

"Ana Sasso je Ana Sasso, ali ti ti Pipi djevojka ovog vremena" - poručio joj je obožavatelj.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Ljepota