Stil Ljepota

Slatki odmor

Poznata Čiovka šalje ljetne 'vibre' s ljetovanja, pratiteljice oduševljene zaobljenom siluetom: Predivno ti stoji!

Slatki odmor

Iako smo tek zagazili u šesti mjesec, temperature su paklene, a nakon odrađene zime prijeko je potreban ljetni "break". Odmor od posla, od teških postola, kiša i vjetrova najbolje je potražiti na plaži, jer uz more i sunce sve brige kao da lagano iščezavaju.

Poznata Čiovka Marta Fernandes sa svojim je suprugom Juniorom spas potražila na nepoznatom mjestu na Jadranu, no iako nije imenovala lokaciju sve nam se čini da se radi upravo o njenog rodnoj grudi. Tamo par uživa u čistom moru, suncu i druženju, a sve je još utoliko slađe što su i u iščekivanju bebice.

A Marta, bivšega prezimena Radić, trudnoću "nosi" odlično. Izgleda kao školski primjer lijepe trudnice koja s lakoćom nosi trbuščić, dok je ostatak figure "postojan". Baš su zato pratiteljice odlučile iskazati oduševljenje blago zaobljenom siluetom...
 


"Predivno ti stoji trudnoća! Divna si...", tepaju joj, a mnoge ( i ne nužno trudne) oduševile su se i Martinim kupaćim kostimom na svjetloplave pruge. Nema koja ga ne bi nosila, kad već tako laska figuri.

I ostale romantične fotke s ljetovanja Čiovka bez greške dijeli s pratnjom, uz obavezni hashtag "summer vibes", koje baš na pravi način odašilje onima kojima je more još uvijek samo u perspektivi.
 

 

Naslovnica Ljepota