Stil Ljepota

'VAU, LIJEPA ŽENO!'

Senzacionalno seksi: Maja i Nina za blagdane potpuno promijenile 'look', prva je vrckava, druga oduzima dah

'VAU, LIJEPA ŽENO!'

"Ovu smo frizuru nazvali baby friz" - pojasnila je Maja Šuput, koja je svoje nove kovrče premijerno predstavila na humanitarnom koncertu "Želim život", a sudeći po najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, ne namjerava ih se tako skoro odreći.
Premda se nama činilo da Maja baš voli svoje tradicionalne "velne lokne", jer ako je i sve drugo mijenjala, frizuru baš i nije bitnije, čini se da se pjevačica zaželjela promjene, koja je i njezinim pratiteljima na društvenim mrežama po guštu.
"Savršena zurka, draga Maja!", "Predobro ti stoji frizura!", "Najbolja ikad viđena frizura"... - tako glase otprilike svi komentari, uz ponekog šaljivdžiju kojeg je zanimalo "je li se to Maja posvađala s HEP"-om.

Prije sat vremena i Nina Badrić se pohvalila svojom novom frizurom, koja je očito pojačana ekstenzijama i moramo priznati da uistinu izgleda senzacionalno.
"O Bože, Nina, podsjećaš na Sophiu Loren u mladim danima...." - primijetila je pratiteljica.
"Predobar styling i make up" - ocijenila je druga.

"Lijepa ženo!", "Vau!", "Predobra frizura"... gotovo su nebrojeni komentari ovog tipa na profilu pjevačice.
Nina Badrić zadnjih se tjedana na društvenim mrežama javlja gotovo sa svih strana svijeta, pozira nasmijana u društvu, je li netko poseban razlog njezinog sjajnog raspoloženja i sve boljeg izgleda, nadamo se da ćemo saznati... 

 

 

 

Naslovnica Ljepota