Stil Ljepota

Pohvala za realnost

A rodila je prije samo dva mjeseca: naša poznata manekenka pokazala tijelo u bikiniju, pa pokupila komplimente za hrabrost

Pohvala za realnost

Godina na izmaku zasigurno je bila jedna od turbulentnijih za obitelj Gojić Mikić. Naša prelijepa manekenka odlučila se za veliki korak, pa je obitelj iz daleke Hiroshime preselila natrag u rodni Zagreb, i to bez supruga koji je odlučio u Japanu završiti svoju nogometnu karijeru.
Sa svoje dvije djevojčice, Amelie i Janom Sienom, a k tome i 'trudna do zubiju', Ljupka je preseljenje u Zagreb obavila bez pola muke. Nedugo potom na svijet je došla i treća curica, danas dvoipolmjesečna Mari Dana.
Da Mikićima 'vrag ne da mira' pokazali su i zadnjim zajedničkim putovanjem na koje su se odlučili. Čovjek bi pomislio da će nakon trudnoće Ljupka poželjeti uživati u miru vlastitoga stana, ali ona se, zajedno s obitelji, uputila u Dubai na odmor.
Tamo guštaju na pijesku i nešto višim temperaturama, a priliku je naša manekenka iskoristila i kako bi pokazala figuru u bikiniju.

 

🐳

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Iako nije prošlo ni tri mjeseca od rođenja bebe, Ljupkina utegnuta figura za svaku je pohvalu.
"Veliki Lajk za realnost i stvarnost. Hvala na tome što pokazuješ svijetu da je normalno ne imati 40 kg poslije poroda i da se nakon 9 mjeseci transformacije ne vraća sve na staro preko noći. Hvala", komentirala je jedna zahvalna pratiteljica.
Uz 'pohvalu za stvarnost' primila je Ljupka i velik broj komplimenata na račun svoje figure, a brojne su obožavateljice  zaključile kako s nekoliko kilograma 'viška' izgleda bolje no ikad.

Naslovnica Ljepota