Stil Ljepota

SIRENA IZ BAZENA

Petra Bukić najbolja je vaterpolistica Hrvatske: pogledajte kako nasljednica poznatog tate osvaja ženstvenošću i modnim stilom

SIRENA IZ BAZENA

Lijepa Petra Bukić popela se na pozornicu Kristalne dvorane zagrebačkog hotela Westin kako bi primila odličje kao najbolja hrvatska vaterpolistica.
Igračica zagrebačke "Mladosti" tako je postala prva žena ovjenčana u ovom sportu, kojeg većina doživljava kao grub i muiški. Shodno tome, a i građi tijela vaterpolista, i vaterpolisticu bi zamišljali kao robusnu ženu, prejakih ruku i ramena. Petra je, međutim, izvan bazena, vrlo ženstvena i nježna djevojka.
Na sinoćnjoj svečanosti, na kojoj su nagrađena i vaterpolska reprezentacija, Sandro Sukno, kao i Splićanin Stjepko Bradarić, Petra je zablistala u baršunastoj modroj haljini koja je itekako laskala njezinoj figuri.


Da ima mota pokazala je pojavom i na drugim događajima, poput otvaranja modne trgovine, gdje je bila uspješno modno društvu poznavateljicama "žanra" poput Anite Dujić.


U bazenu borbena, na suhome elegantna, kći proslavljenog vaterpoliste Perice Bukića može se podičiti višestrukim talentima.

Naslovnica Ljepota