Stil Ljepota

Sjećate li je se?

Povećala usne, a sada šokira i bojom kose: bivša natjecateljica Big Brothera pomalo postaje neprepoznatljiva

Sjećate li je se?

Javne ličnosti koje se odluče na bilo kakve radikalne promjene imidža ili estetske operacije često muče isti problemi. Svi se, naime, dobro sjećaju njihovoga prijašnjega izgleda, pa im ga jedva čekaju 'pribotunati' i izvući koju sramotnu fotografiju iz bespuća Interneta.
Isto tako svi si uzimaju za pravo komentirati promjene, jer naravno da svatko misli da zna najbolje. Ili barem bolje od osobe koja se, kako ju nije sram, odlučila stati pod nož ili, ne daj bože, promijeniti boju kose?
Bivša stanarka Big Brothera, Ivona Milovanović, nakon izlaska iz kuće povećala je usne, pa su ju njeni pratitelji lijepo 'upozorili' da joj to nije trebalo. Nekoliko se godina potezalo pitanje estetskih operacija, jer Ivona od ulaska u kuću do današnjega dana doista kao da je poprimila nove crte lica.

 

🙃🍀😘😘

A post shared by 🍀Ivona🍀 (@ivona_milovanovic) on

 

🤡

A post shared by 🍀Ivona🍀 (@ivona_milovanovic) on

A odlučila se nedavno i za novu boju kose. Ili se samo radi o vještome triku. Bilo kako bilo, Ivona je objavila fotografiju koja je uspjela zadovoljiti i najoštrije kritičare. Njen je profil na Instagramu eksplodirao od pustih pozitivnih komentara, jer ljubičasta boja kose kojom se Ivona pohvalila zaista je impresivna.

 

👄

A post shared by 🍀Ivona🍀 (@ivona_milovanovic) on

S velikom vjerojatnoću neki su fanovi ustvrdili ipak da se lijepa Srpkinja 'poigrala' nekom od aplikacija za uređivanje, a bivša stanarka popularne reality kuće još se nije oglasila.

Naslovnica Ljepota