Stil Ljepota

'Frizura ajme'

Što se događa s Indirinom kosom? Nikome nije jasno je li perika, a zadnja objava raspalila je pratitelje: Pa ti si druga žena!

'Frizura ajme'

Otkad je prije nekoliko dana objavila fotografiju s nešto dužom kosom, Indira Levak, ex. Vladić/Mujkić, ne prestaje šokirati javnost. Po tko zna koji put uvjerili smo se da bilo kakve promjene imidža naših poznatih i slavnih imaju veći utjecaj na ostatak puka nego bilo kakve odluke donesene u Saboru.

Svi, naravno, imaju mišljenje o frizuri, a dotakle su se i krajnosti. Indirin bob tako neki vole, neki mrze, ali nitko nije ostao ravnodušan. Instagram profil poznate pjevačice zasula je tako golema količina nabrijanih komentara, a uistinu nam nije jasno odakle dolazi tolika količina 'stava'.


Možda nam je promaklo pa je tema stvarno ozbiljna...

"Kosaaaa????????????? Skratiiiiii kosuuuuuu..... Uvijek si bila jedinstvena ne utapaj se u šablonu drugih. Molim teeee", zamalo je pretjerala jedna pratiteljica.

"Sto puta si lipša sa kratkom", uvjerena je druga.

"Ajme koma preblijeda, a perika ti nikako ne stoji!", zaključak je većine, uz dodatak: "Pa ti si druga žena!"

Indira, čini se, ne mari, jer na veliko objavljuje fotografije s novim 'bobom', bez obzira što njeni pratitelji mislili. A nekima se i sviđa, ipak. Sto ljudi...

 

I'm Ready!!!!! 💕💕💕💕💕💕💕 #idemosezabaviti #samopozitiva✌ #životjesada#kostim @martinasporisdesign

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

 

Drugo poluvrijeme!!Women in black!! #indiraforza# životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

 

Naslovnica Ljepota