Stil Ljepota

ČAROLIJA PROSINCA

Gdje se partija najbolje? Poznate splitske ljepotice pozirale svugdje po gradu i otkrivale čari adventa, kolegice iz drugih gradova istakle svoje adute

ČAROLIJA PROSINCA

Adventsku čaroliju u različitim dijelovima Hrvatske željele su pokazati brojne hrvatske ljepotice, nositeljice titule Miss Universe Hrvatske, pa su tako obilazile top lokacije i pozirale u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Opatiji, Vinkovcima.

Splićanke Biljana Mančić, Renata Lovrinčević i Jelena Maroš, kao i aktualna Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty, izabrale su čaroliju grada pod Marjanom.Premda "zujanje" po adventskim kućicama većinu Splićana asocira na druženje i dobru zabavu, Biljana Mančić je priznala da nju adventska čarolija vraća u djetinjstvo. Ipak, nije imuna na obogaćenu ponudu i ritam svog grada.

''Split je lijepo uređen, predivno je vidjeti šušur u gradu, ljude kako se vesele i druže..."

Renati Lovrinčević, koja je mama, Đardin je priznaje posebno zanimljiv, jer je prilagođen najmlađima, dok je Jelena Maroš priznala da ne može odoljeti gfastronomskoj ponudi.

Zagreb su predstavile Ivana Mišura, Natalija Prica, Sarah Ćosić, Ivana Delač , Marijana Kužina, Jelena Glišić, Barbara Ljiljak i Elizabeta Burg."Najljepše je na Zrinjevcu, koji izgleda prekrasno iima sjajnu ponudu, kao i na Tomislavcu koji i djecu i sve nas oduševljava Ledenom bajkom'' - priznala je Natalija Prica.U Rijeci uživaju Ivana Paris, Maja Cecić-Vidoš i Snježana Lončarević, dok je Ivana Delač, premda Riječanka, studentske dane provela u Opatiji, kojoj se uvijek rado vraća, što je napravila i u čast ove adventske razglednice.  Advent u Vinkovcima posjetila je Marijana Rupčić.

''Centar grada lijepo je uređen, a kako sam ja prva missica iz Slavonije, odlučila sam razglednicu napraviti baš ovdje'' - pojasnila je.Ljepote blagdana u Dubrovniku predstavila je Ivana Gržetić.

Naslovnica Ljepota