Stil Ljepota

TIGRICA U ČIPKI

Trogiranka zabljesnula preseksi izdanjem, nije čudo da je na snimanju Mamma Mie zarobila srce jednom Škotu, otkrila je i planove

TIGRICA U ČIPKI

O ljepoti i istančanom modnom ukusu Trogiranke Anite Dujić dosad su ispisani "tomovi" novinarskih tekstova, no nekadašnja manekenka i model, a danas uspješna dekoraterka setova, koja je stekla itekakva priznanja angažmanima na velikim filmskim projektima, redovito oduševi pojavom na javnim događajima.

Bilo je tako i na otvaranju frizerskog salona u Zagrebu, na kojem su se okupile brojne poznate dame i zaljubljenice u dotjerivanje, no Trogiranka je svojim seksi izdanjem u čipkastim čarapama, gležnjačama s leopard uzorkom i kompletnim stylingom svih nadmašila.Ne čudi što na njezin izgled i šarm nije uspio ostati imun ni Škot Duncan Broadfoot, čije je srce zarobila na snimanju hit mjuzikla "Mamma Mia" na Visu, gdje je Anita bila angažirana kao asistentica na scenografiji.

"Ne želim puno pričati o tome, jer je sve to još jako svježe. No mogu reći da sam zaljubljena i sretna!" - otkrila je Anita za portal Scena.hr, te ustvrdila kako je poklekla pred "škotskim šarmom" i kako se s dragim, koji živi u Londonu, uskoro sprema na put u toplije krajeve.

Novu frizersku meku, uz Anitu, došle su vidjeti i nekadašnja manekenka Tatjana Mrduljaš,  Antonija Blaće, Matija Vujica, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi.

Naslovnica Ljepota