Stil Ljepota

Ne mora skupo

Pokušajte uočiti razliku: ovaj video mogao bi promijeniti vaš odnos prema šminkanju, a i trajno vam povisiti budžet

Ne mora skupo

Ako ste jedna od onih pripadnica ljepšeg spola koja bez problema uloži u skupi kozmetički proizvod, mogli biste se zamisliti nakon što pogledate ovaj video. Za ljepotu se trpi, a i plaća, ponekad, moramo priznati i previše.

Precijenjeni serumi i kremice tema su za sebe, ali ulaganje u dekorativnu kozmetiku mnoge od nas i ne žele priznati, same sebi, a ni drugima. U današnje vrijeme industrija ljepote i kozmetike cvate upravo zahvaljujući onima koje ne biraju sredstva kako bi izgledale besprijekorno.

Ali, je li uvijek cijena i mjerilo kvalitete? Tzv. 'high end' proizvodi traženiji su na tržištu više nego ikad, a drogerijske marke gledaju se s visoka. Ne zna se što je točno dovelo do te pojave, najvjerojatnije vješti marketing i propaganda onih koji ipak imaju nešto veće prihode, ali svjedočimo trendu gomilanja papreno skupe kozmetike i to od strane sve mlađe generacije.

Baš su zato ovakva videa hvale vrijedna i dokaz kako se i s manje može izgledati bolje. Poznata youtube zvijezda i vizažistikinja Nathalie Sallaum objavila je uradak koji je u kratkome roku zaludio Internet, žensku populaciju naročito.

Nathalie je našminkala jednu stranu lica 'high end' kozmetikom, a drugu drogerijskom i postigla rezultat koji je šokirao mnoge. Ne samo da izgleda jednako, već su neki komentirali kako joj 'jeftiija' strana izgleda bolje.

Popisala je i proizvoide koje je koristila, a ukupna razlika u cijeni uistinu je nevjerojatna...

Nakon ovoga možda ipak promislite koliko ste spremne izdvojiti za sjajilo za usne prije nego se u parfumeriji zaputite put kase. Mi ne vidimo nikakvu razliku...

Naslovnica Ljepota