Stil Ljepota

Jubilarno izdanje

Splićanin izabran za Mistera turizma: atmosfera na natjecanju bila je vruća, a dodatno su je 'uskuvale' zgodne prezenterice i Alka Vuica u tigrastom izdanju

Jubilarno izdanje

U zagrebačkom hotelu Admiral u Zagrebu izabrani su sinoć Miss i Mister turizma Hrvatske. Na jubilarnom petnaestom izboru slavili su Magdalena Brkić iz Vinkovaca i Splićanin Ivan Protić.

Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Alka Vuica, Bojan Jambrošić i glazbena diva Zdenka Kovačićek.

Svoju lentu zgodnome Ivanu predao je prošlogodišnji mister Jakov Vranković, inače hrvatski rukometni reprezentativac, dok je Lara Vukušić okrunila svoju nasljednicu Magdalenu.

Uz mnoštvo poznatih lica prezenterice modnih izlaza na izboru bile su i glumica Barbara Vicković te Jelena Katarina Kapa. Program su vodili Renata Končić Minea i Boris Kosmač, vlasnik licence za Hrvatsku.

Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljati će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami slijedeće godine.

Naslovnica Ljepota