Stil Ljepota

Nitko nije savršen

Pokazala ono što se malo koja žena usudi: jedna od najljepših žena na svijetu otkrila obješenu kožu na koljenima i 'staračke' vene

Nitko nije savršen

U konstantnome trudu i pokušajima da budu savršene, mnoge poznate dame trude se fotografije koje objavljuju na svojim društvenim mrežama 'ispeglati' do krajnjih granica. Konačan rezultat je namještena poza iza koje se, vjerovali ili ne, kriju mnoga nesavršenstva.

Cindy Crawford, jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, nikada nije bila jedna od onih koje bi se pretjerano zamarale vlastitim izgledom. Zgodna Cindy harala je pistama devedesetih, a danas je predivna žena koja, iako je zakoračila u šesto desetljeće života, i dalje izgleda bolje nego neke duplo mlađe.

 

Morning bliss ☁️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Neopterećena Cindy posljednjom je fotografijom koju je objavila oduševila svoje pratiteljice. Zauzela je opuštajuću pozu na svome balkonu i pokazala sve svoje nedostatke i nesavršenosti. Ono što žene njenih godina redovito sakrivaju, pokazala je Cindy na kalifornijskom suncu. Već pomalo obješena koljena i 'staračke' vene na nogama ne smetaju ovoj ljepotici koj asvoje godine ponosno nosi.

"Obožavam kako je Cindy uvijek stajala čvrsto na zemlji i bila iskrena", napisala joj je jedna njena pratiteljica na njenu objavu.

 

Sunny Southern CA ☀️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on  

Naslovnica Ljepota