Stil Ljepota

Kriva je Seve

Danijela se svukla i prekrila tijelo stihovima: je li vas uspjela šokirati novim seksi imidžem?

Kriva je Seve

''Pusti telefon, piši tu po srcu mome... Sa tvojih usana i otrov mi je lijek... I ove noći neka bude sve po tvome... k'o da nije bilo oduvijek.'' - dio je refrena novog singla 'Telefon' Danijele Martinović, kojim splitska pjevačica najavljuje svoj novi album i veliki zaokret u karijeri, a sudeći po najnovijim fotografijama, i imidžu.

Što to spremaju Danijela i Seve? Dvije Splićanke znaju se 'sto godina', ali odnedavno su posebno bliske, a uskoro planiraju veliko iznenađenje

Duet sa Severinom donosi nam Danijelu u potpuno drugačijem izdanju. Prepoznatljiv imidž 'djevojčice' ova je sitna Splićanka očito odlučila zamijeniti nešto provokativnijim, pa ćemo ju po prvi puta vidjeti kao seksi zavodnicu.

Razgolićeno izdanje i tijelo prekriveno stihovma nove pjesme mnoge su Danijeline fanove zbunili, pa s nestrpljenjem čekaju objavu spota. Na fotografijama pozira u donjemu rublju, a jedini odjevni predmet je muški sako kojim se gola pjevačica ogrnula. U srijedu izlazi video, a do tada možemo samo nagađati kako izgledaju ostali Danijelini 'outfiti' u njemu.

Ovo što smo dosad vidjeli prilično je smjelo, čak i za Sevku, koja je navodno zaslužna za novi imidž svoje najbolje prijateljice.

Naslovnica Ljepota