Stil Ljepota

lako je

Zauvijek se riješite akni i prištića pomoću ovih beauty trikova...

lako je

Nikada ne stavljajte kreme, losione ili balzame koji u sebi imaju češnjak jer će vam ostaviti mrlje na koži.

Sunce nastojte izbjegavati jer će utjecati na nastanak akni, kao i na starenje kože. Ni prištiće ne istiskujte jer je najbolje da se sami od sebe sasuše jer tako neće ostaviti ožiljke na koži.

Trebali biste se i umivati par puta na dan hladnom vodom, kako vam se na koži ne bi nagomilala prašina te zatvorila pore. Možete korisiti i led kao lijek za bubuljice jer će vam poboljšati cirkulaciju i zatvoriti pore, kao i ukloniti prašinu s lica. Držite ga par sekundi na mjestu gdje se bubuljica nalazi.

Med također pomaže u borbi s aknama jer spriječava infekcije pa ga stavite direktno na akne i ostavite na tom području otprilike pola sata i zatim uklonite i isperite vodom. 

Nadalje, pasta za zube izvrsno je sredstvo protiv prištića pa stavite pastu na mjesto gdje se akna nalazi prioje nego odete spavati i ostavite da odstoji cijelu noć pa ujutro uklonite mlakom vodom.

Parite lice ukoliko imate bubuljice jer će se pore tako otvoriti, a koža se osloboditi masnoća i nagomilane prljavštine, zbog kojih prištići i nastaju. Nakon toga umijte se mlakom vodom i premažite kožu hidratizirajućom kremom. 

 

 

Naslovnica Ljepota