Stil Ljepota

koža pamti

Starenje ubrzavate ovim svakodnevnim navikama: odmah prestanite s tim!

koža pamti

Previše šminke činiti loše vašoj koži lica, uslijed čega podosta rano počinjete dobivati i bore pa drugi put nastojte ne pretjerati previše pred ogledalom. 

Starenje pospješuje i prevelika izloženost suncu jer se tada oko očiju i ustiju počinju formirati bore pa ukoliko na sunce izlazite uvijek budite pažljivi i dobro namažite kožu lica, ali i tijela.

Pijte dosta tekućine čak i kada ne osjećate žeđu jer dehidracija će također uzrokovati bore, kao i hrapavost kože, a to nikako ne želite da vam se dogodi. Također i cigarete kao i nezdrava prehrana utjecat će na problem ubrzanog starenja pa pripazite i s porocima jer su žene pušačice sklonije stvaranju bora na koži lica. 

Ni s kavom ne pretjerujte jer će uzrokovati isto, ali niti s facijalnim ekspresijama. Stoga se ne mrštite kako vam koža ne bi stradala. 

Žene, sada znate što ste radile krivo i što je uzrok nevolja kože pa budite oprezne, promijenite nezdrave navike, smanjite poroke ili još bolje, prestanite s njima i nikako ne zaboravite hidratizirati kožu. Zapamtite da ona to voli pa i cijeni. 

Naslovnica Ljepota