Stil Ljepota

magično će nestati

Zaboravite na problem s aknama: posegnite za ovim i riješite ih se zauvijek

magično će nestati

Ako patite od akni, zasigurno znate koliko to problematično može biti. 

Ničim ih se ne možete riješiti te vas to počinje sve više proganjati i nervirati. Ali, za to postoji vrlo jednostavno i jeftino rješenje, piše Remedy Daily

Dakle, sve što trebate napraviti je posegnuti u vrt za svježim povrćem. Radi se o rajčicama. 

To iznimno zdravo povrće pogoduje koži lica i otklanja akne i ožiljke od njih te crvenilo nestaje vrlo brzo. To se događa jer rajčica obiluje vitaminima A, C E K i B6, a upravo ti vitamini ublažavaju bolne i upalne pore kože te vam pored toga neće trebati dermatolog i skupi preparati i kreme za lice.

One balansiraju razinu pH-a kože, a kiselina iz rajčice nalazi se i u svim komercijalnim proizvodima za lice, koje možete nabaviti u ljekarnama. 

Vrlo je jednostavno, a prvo što morate napraviti je izrezati rajčicu na kriške i utrljati ih na područje lica koje je prekriveno aknama. Umasirajte ih u kožu i to radite par minuta i par puta na dan za bolji učinak. 

Napravite i masku od rajčice za teže upalne procese. Izrežite ju na kriške i potopite na par minuta u mlakoj vodi a nakon toga ispasirajte i uklonite sjemenke rajčice i kožicu pa od toga napravite masku za lice i namažite bolnu kožu smjesom te ostavite na sat vremena da odstoji pa operite mlakom vodom. 

Isprobajte i mogli biste se iznenaditi koliko je samo učinkovito. Priroda nam je opet servirala sve svoje blagodati pa iskoristite priliku i nećete se razočarati. 

Naslovnica Ljepota